Koffiemachines & Service

Samen zijn we beter

De perfecte combinatie van koffie met de juiste koffiemachine zorgt voor de beste koffie. Afgestemd op uw smaak. We vertellen graag meer over de machines en diverse mogelijkheden om de beste koffie te schenken. Samen met u gaan we graag op zoek naar de ideale koffiecombinatie voor uw bedrijf. En wanneer u kiest voor een van de serviceconcepten van Delo, schenkt u koffie zonder zorgen.

Geen zorgen met all-in-lease
Betaal een vast bedrag per maand voor het gebruik van de koffiemachine en al het bijbehorende onderhoud. Daarnaast wordt er preventief onderhoud uitgevoerd om storingen te voorkomen. De kosten voor vervangende onderdelen zijn voor ons en jij hebt nergens omkijken naar. Een “up-and-running” koffiemachine die jou zorgeloos laat genieten van een heerlijk bakje verse koffie!
Koop met serviceabonnement
Koop je liever een machine? Dat kan. Sluit een serviceabonnement af bij aankoop van een machine. Tegen een vast maandbedrag staat de technische dienst van Delo ter beschikking voor onderhoud en bij een storing worden de problemen binnen 8 werkuren verholpen. Het vervangen van eventuele onderdelen doen we kosteloos.
Geen abonnement, wel service
Wilt u een koffiemachine kopen maar geen serviceabonnement afsluiten? Geen probleem! Bij een storing aan je koffiemachine, of wanneer het tijd is voor (preventief) onderhoud, staat de technische dienst gewoon voor je klaar. Je kunt een storing of onderhoud aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.
REACTIE VAN
ONZE KLANTEN
Caterpillar - Koffie van Ricolt Uthen.
Gerrit-Jan Leeijen
Caterpillar Worktools B.V.
Asset and Maintenance Supervisor

Onze Ricolt Uthen koffievoorraad wordt wekelijks bijgevuld,  zonder dat wij hier omkijken naar hebben. Een fijne samenwerking, waardoor wij kunnen doen waar wij goed in zijn!

BENIEUWD?

VRAAG EEN PROEFPLAATSING AAN

RICOLT UTHEN KOFFIE IS VERKRIJGBAAR BIJ WILTEC EN DELO
© Delo B.V. 2020   |   Privacy- & Cookiebeleid   |   Algemene Voorwaarden

Logo Wiltec
delo logo diapositief3