Ontdek onze smaken met

karakter in

EEN PROEVERIJ OP MAAT

BONEN

Vers gebrande bonen die ter plekke vermaald worden tot een krachtige, geurige koffie.

ONBEVREESD

Deze robusta blend heeft al effect zodra de eerste druppel in je kopje uiteenspat en een aardse geur verspreidt met hout-, kruiden- en cacao-achtige tonen. De rijke body zorgt ervoor dat je je sterker voelt na iedere slok.

EXTRAVERT

Soms wil ik net anders zijn! De uitgesproken smaak en mijn positieve energie komen terug in deze krachtige espresso, rond en robuust. Je ervaart een combinatie van citrus fruit, gecombineerd met chocoladetinten. Laat je meenemen in een verrassende smaakexplosie!

Ricolt Uthen - Bonenkoffie

Vers gebrande, eerlijke koffiebonen die ter plekke vermaald worden tot een subtiele, geurige koffie.

FAIRTRADE BONEN

Fairtrade bonenkoffie - Ricolt Uthen

SUBTIEL

Ik verras je graag, op een subtiele manier. De lichtgebrande 100% arabica boon geeft precies de juiste dosis aroma’s af. Brazilië, Guatemala en Colombia spelen in deze melange de hoofdrol en zorgen voor een milde smaak met tonen van noten en chocolade. Om deze blend meer power te geven, heb ik Kenia en Ethiopië toegevoegd; deze zijn wat zuurder van oorsprong. zoals citrus fruit, rood fruit en tropisch fruit. Deze crèmekoffie heeft een bijzonder laag cafeïnegehalte en is voorzien van het keurmerk Fairtrade.

FRESH BREW

Vers gebrande, gemalen koffie, die via een koffiefilter geperst wordt.

ENERGIEK

Energie voor tien. Dat is mij niet onbekend en dat gevoel wil ik met je delen. Voel de energie bruisen door je lijf. De robusta zorgt voor een mooie volheid en fijne aardse tinten. Het sterke, karaktervolle Sumatra zorgt voor hout-, kruiden- en cacao-achtige tonen.

OPMERKZAAM

Dat ene detail, die kleine verandering, een minuscuul verschil; niets ontgaat mij. Een licht, fris zuurtje zet ook al jouw zintuigen op scherp. De smaak van deze 100% arabica koffie is toegankelijk en heerlijk voor ieder moment.

Fresh Brew koffie - Ricolt Uthen

Filterkoffie voor het zetten van een goede, grote pot koffie.

SNELFILTER

Snelfilter koffie - Ricolt Uthen

VINDINGRIJK

Ik ben goed in het vinden van oplossingen en een goede mix. De robusta zorgt voor volheid en de sterke, karaktervolle Sumatra zorgt voor hout-, kruiden- en cacao-achtige tonen. In mijn karakter vind je een koffie met weinig zuren en een aangename milde smaak.

LEVENDIG

Ik zit nooit stil en blijf ontwikkelen. Voor deze smaak ben ik op zoek gegaan naar de ideale samenstelling. Daardoor is de smaak herkenbaar en mild. Een melange die vrij makkelijk te drinken is en toch body en textuur meegeeft.

INSTANT

Oplos- of vriesdroogkoffie: snel veel kopjes koffie met een constante kwaliteit.

WILSKRACHTIG

Ik wil maar één richting op: vooruit. Deze ijzersterke wil heb ik weten te vangen in een uitgebalanceerde mix van koffiemelanges. Romig, met chocoladetonen. De smaak van versgezette koffie komt hierbij dicht in de buurt. Geen concessies, perfect in evenwicht.

ELEGANT

Ik ben sierlijk en verfijnd. Het aroma van een vleugje mokka prikkelt je reukorgaan en doet daarmee een ware belofte aan je mond. De tonen van mokka gecombineerd met een gracieuze body en de juiste dosis zuren, zorgen voor een levendige smaakbeleving. Dit is koffie drinken in stijl!

Instant Koffie - Ricolt Uthen

BENIEUWD?

VRAAG EEN PROEVERIJ AAN

RICOLT UTHEN KOFFIE IS VERKRIJGBAAR BIJ WILTEC EN DELO
© Delo B.V. 2020   |   Privacy- & Cookiebeleid   |   Algemene Voorwaarden

Logo Wiltec
delo logo diapositief3